Nyári Tábor 2024

NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOROK NYÍREGYHÁZÁN

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata 2024. évben lehetőséget biztosít valamennyi nyíregyházi lakhellyel rendelkező általános iskolai tanuló részére, nyári napközis táborban való részvételre.

Ennek értelmében minden nyíregyházi lakhellyel rendelkező, nyíregyházi székhelyű alapfokú iskolában tanuló gyermek jelentkezhet az Önkormányzat által szervezett nyári táborba. Az Önkormányzat döntésének megfelelően a részvételt így kiterjesztette a gyakorló, egyházi és alapítványi iskolákban tanuló minden nyíregyházi lakhellyel rendelkező diákra, a fenntartó intézmény státuszától függetlenül.

Az Önkormányzat az idén is Társaságunkat, a NYÍRVV Nonprofit Kft-t bízta meg a nyári táborok szervezésével és lebonyolításával.

A nyári napközis táborok 8 héten keresztül nagyon sok gyermek részvételét tudják biztosítani számos helyszínen. A táborok első turnusának kezdő időpontja 2024. június 24. napja, az utolsó turnus 2024. augusztus 16-án ér véget.

A NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOROK HELYSZÍNEI:

Múzeumfalu ( Nyíregyháza-Sóstófürdő, Tölgyes u. 1.) 4 turnus – 100 fő/turnus
2024. július 01. – 2024. július 26.

Kis Vakond Tábor (Nyíregyháza-Sóstófürdő, Szódaház utca 4-6.) 8 turnus – 100 fő/turnus
2024. június 24. – 2024. augusztus 16.

Arany János Gimnázium – Sport tábor (Nyíregyháza, Ungvár sétány 22.) 2 turnus – 30 fő/turnus
2024. június 24. – 2024. július 05.

Futorobi Ökojátszóház (Nyíregyháza, Szódaház utca 20.) 8 turnus – 40 fő/turnus
2024. június 24. – 2024. augusztus 16.

Digitális Tudásközpont (Nyíregyháza, Rákóczi u. 5.) 5 turnus – 12 fő/turnus
2024. július 01. – 2024. július 19. ; 2024. augusztus 07. – 2024. augusztus 16.

TÉRÍTÉSI DÍJAK:

A táborban résztvevő tanulók szüleinek és/vagy gondviselőinek a gyermek étkeztetés díját kell megtérítenie a törvényi előírásoknak megfelelő kedvezmények igénybevételének figyelembevételével.

Térítési díj összege: 10.000,- Ft/fő/turnus

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermek és/vagy nevelt gyermek esetén nem kell térítési díjat fizetni.

Három vagy több gyermekes családoknál, valamint tartósan beteg vagy fogyatékos gyermek esetén a térítési díj 50%-át kell fizetni.

Akik nem részesülnek kedvezményben, azok a teljes összeget fizetik meg.

FONTOS! Egy tanuló csak egy turnusban veheti igénybe a kedvezményes táborozást. Amennyiben a gyermek több hetet is szeretne eltölteni, akkor a táborok önköltséges ára 35.000 Ft/fő/turnus + 5.000 Ft szállítási térítési díj.

A kedvezményes étkezési térítési díj igénybevételéhez a gondviselőnek csatolni kell a jelentkezési lap mellé hiteles másolatban a következő dokumentumokat:

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultságot a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Jegyzője által kiadott határozattal kell igazolni. A határozatban szerepel, hogy a gyermek rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultsága meddig érvényes
A nevelésbe vett gyermek és utógondozói ellátásban részesülő fiatal felnőtt esetén, a jogosultságot a kormányhivatal vagy járási hivatal által kiadott határozat másolatával kell igazolni
A három- vagy több gyermekes családok esetében a Magyar Államkincstár által kiállított igazolás szükséges
A tartósan beteg gyermekről szakorvosi igazolás és a magasabb összegű családi pótlék folyósításáról szóló MÁK igazolás szükséges. Súlyosan fogyatékos gyermek esetén a szakértői és rehabilitációs bizottság szakvéleménye és a magasabb összegű családi pótlék folyósításáról szóló MÁK igazolás teremt lehetőséget a kedvezmény igénybevételére.

Bármely jogosultságra való igazolást csak abban az esetben áll módunkban elfogadni, ha az a táborozás időtartamára is érvényes.

A TÁBOROZÁSI DÍJ BEFIZETÉSÉNEK RENDJE:

A táborozási díjakat legkésőbb 2024. május 31. napjáig kérjük teljesíteni az alábbi fizetési lehetőségek közül választva:

Készpénzes és Szép Kártyás fizetés esetén személyesen, a NYÍRVV Nonprofit Kft. központi pénztárába folyamatosan (Nyíregyháza, Tüzér u. 2-4.)

Átutalással a következő bankszámlaszámra:
NYÍRVV NONPROFIT KFT. 11744003-20580023 (OTP Bank Nyrt.).

(Kérjük, hogy a megjegyzés rovatba a gondviselő és a gyermek nevét, lakcímét, valamint a turnust, tábor helyszínét legyenek kedvesek beírni!)

SZERVEZETT BUSZJÁRATOK

A NYÍRVV Nonprofit Kft. szervezett buszjáratot biztosít a helyszínre jutáshoz, melynek térítési díja 5.000 Ft/fő/turnus.

A nyári tábor helyszínére történő utazás, eljutás költségét a szülőnek és/vagy eltartónak kell viselnie.

Amennyiben a táborban résztvevő gyermek szülője és/vagy gondviselője nem igényli a NYÍRVV által szervezett buszjáratot, úgy saját szervezésében kell a tanulót a tábor helyszínére elszállítani.

A busszal történő szállításnál nem tudunk figyelembe venni megosztást, nem csökkenthető a hozzájárulás díja, ha esetleg a szülő például délután már egyénileg szállítja el a gyermekét a táborból.

JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTHETŐ IDE KATTINTVA

http://nyirvv.hu/assets/dokumentumok/Jelentkez%C3%A9si_lap_2024_Ny%C3%A1ri_t%C3%A1bor.pdf

NYILATKOZAT LETÖLTHETŐ IDE KATTINTVA!

http://nyirvv.hu/assets/dokumentumok/2024_NYILATKOZAT_ny%C3%A1ri_napk%C3%B6zis_t%C3%A1borban_r%C3%A9sztvev%C5%91_gyermek_eg%C3%A9szs%C3%A9gi_%C3%A1llapot%C3%A1r%C3%B3l.pdf
( Nyilatkozat nyári napközis táborban résztvevő gyermek egészségi állapotáról)

TÁJÉKOZTATÓ A BUSZJÁRATOKRÓL (fel- és leszállóhelyek)

JÁRAT 1.

A/1 MÁV Állomás parkolója – délután szemben a Penny parkoló

A/2 Kossuth Lajos utca (8-as) buszmegálló – délután Kelet Áruház előtti buszmegálló

A/3 Stadion utca (buszmegálló)

JÁRAT 2.

B/1 Örökösföld buszvégállomás

B/2 Kodály Zoltán Ált. Iskola előtti buszmegálló – délután szemben, a Műv. Ház előtti buszmegálló

B/3 Bánki Donát Iskola előtti buszmegálló – délután a Jósaváros nevű (Korányi 21. sz. alatt lévő orvosi rendelővel szemben) buszmegálló helyen történik a leszállás

A buszok csak a Kisvakond, a Múzeumfalu táborba, valamint a Futorobi Ökojátszóházba szállítják a gyermekeket, és délután vissza.

A többi tábor esetében a gyermekek egyénileg utaznak!

Kérjük, hogy a gyermek 7.15-ig érkezzen meg a megjelölt felszálló helyre!

Indulás 7.15-kor a kiindulási pontokról. Minden reggel 7.15-től felnőtt kísérő várja a gyerekeket a megállókban, aki az úton végig felügyel rájuk, délután a hazaúton szintén.

Érkezés délután 16.00 és 16.15 között, távolságtól függően. Kérjük, a szülő ott várja a megérkező gyermekét.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÉS FOLYAMATLEÍRÁS A TÁBOROZTATÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ ADATKEZELÉSRŐL

http://nyirvv.hu/assets/dokumentumok/ADATV%C3%89DELMI_T%C3%81J%C3%89KOZTAT%C3%93_%C3%89S_FOLYAMATLE%C3%8DR%C3%81S_A_T%C3%81BOROZTAT%C3%81SSAL_%C3%96SSZEF%C3%9CGG%C5%90_ADATKEZEL%C3%89SR%C5%90L2.pdf